Abonnement på sokker - SokkeSkuffen.dk

Abonnement på sokker

Gør livet lettere med er abonnement på sokker.

Slip for at købe sokker med et abonnement

Sorte sokker på abonnementDer er ikke mange der gider at købe sokker, og det forstå vi godt hos sokkeskuffen.dk. Det er grunden til at vi har lavet nogle abonnementer der gør det let at vælge den løsning der passer til dig og dit behov.

Abonnement, levering når det passer dig
Du kan vælge mellem en levering hver anden måned, hver fjerde eller hvor sjette måned. Antallet af sokker kan du vælge mellem 5, 10 eller 15 par.

Fleksible løsning
Skulle du i en periode ikke have så meget brug for friske sokker, kan du let logge ind på SokkeSkuffen.dk og sætte dit abonnement på pause.

Du kan naturligvis også have mere end et abonnement, så hele familen kan få leveret.
Man kan let have flere abonnenter på en gang, da der typisk er forskel på hvor ofte eller hvor mange sokker man bruger. Børn er mere hårde ved deres sokker og her skal de måske have 10 par hver 4. Måned hvor en voksen måske bruger 5 par hver 4. Måned.

Derfor bambus sokker på abonnement
Bambusfibre har en række af fordele som du ikke finder i bomuld, der ellers er det typiske valg når det kommer til at vælge fibre til sokker.

Bambusfibre føles som silke mod huden.
Bambus sokker er meget behagelige mod huden og føles som silke, når først du har prøvet at have bambus sokker på fødderne vil det ganske givet være den fortrukne sok efterfølgende.

Bambusfibre har en sugeevne der er op til 50% bedre end bomuld, det giver behagelige temperatur om fødderne, selv i lukkede sko.

Antibakteriel
Bambusfibren er fra naturen antibakteriel, og det resulteter i at bakterierne ikke trives i sokkerne. Det giver dig mindre sure tæer.

Holder farven
Bambusfibre tager bedre imod farve og holder længere på farven. Bambus strømper beholder derfor længere tid deres farver.

Find vores abonnementer på sokker her