Bambus strømper på abonnement - Se mulighederne på SokkeSkuffen.dk

Bambus strømper på abonnement

Vi har valgt at tilbyde bambus strømper på abonnement. Det er der flere årsager til.

Bambus strømper på abonnement

Bambus strømper på abonnement. Der er mange fordele ved bambus strømper, så hvorfor ikke få bambus strømper på abonnement.Bambus strømper har en række evner du ikke finder i andre strømper. Fordelene skal findes i bambusfiberens egenskaber, der er uovertrufne i forhold til fx bomuldsfiberen der ellers er at finde i de klassiske sorte strømper.

Lækker komfort
Strømper lave at bambus er lige så bløde som silke. Det er ofte en reaktion man får når man høre folk prøve bambus strømper for første gang. Bambus strømper er meget bløde, og føles som silke.

Komforten hænger sammen med temperatur om fødderne
Bambus kan optage op til 50% mere fugt end bomuld. Det er et faktum der tæller godt på kontoen for komforten for bambus strømperne. Strømper med bambus har med denne egenskab en fordel når det kommer til at holde fødderne i den rette temperatur. Har du varme fødder, og dermed fugtige fødder vil bambus strømperne suge fugten væk og dermed køle dine fødder hurtig ned. Resultatet er at dine fødder vil opleves i en behagelige temperatur selv i lukkede sko på en varm dag.

Bambus strømperne holder også fødderne i varme når det er koldt.

Antibakterielle egenskaber
Strømper med højt indhold af bambus er med til at sikre at dine fødder holdes friske. Bambusfibre har fra naturen en antibakteriel egenskab der nedsætter væksten af de bakterier der giver den osteagtige lugt der er i sure sokker.

Holder længere på farven
Bambus strømper holder længere farven. Det skyldes, at bambusfibren holder længere på farven. Årsagen ligger i at bambusfibren tager bedre imod farven end bomuldsfibre gør det.

Vores bambus strømper indeholder alle 80% bambusfibre, og det sikre at de strømper du finder abonnement på SokkeSkuffen.dk alle har alle de gode egenskaber du her har fundet.

Find alle vores abonnementer her.