Strømper på abonnement, en bedre løsning - SokkeSkuffen.dk

Strømper på abonnement, en bedre løsning

Strømper på abonnement en større succes end forventet.

Sorte strømper på abonnementKunderne vælger selv om det hver 2, 4 eller hver 6. måneder mellem deres leveringer, og om det vil købe 5, 10 eller 15 par er op til kunden at vælge.

Kunderne kan dermed vælge den pakkestørrelse de finder passende hver gang og er ikke forpligtet til at købe noget yderligere. Så vi har med denne løsning givet alle fordelene, men ingen binding eller andre ulemper der kan forekomme for vores kunder, hvis de vælger alternativer.

Udgangspunkt i kundernes behov
Det vores kundersbehov der er det bærende element i vores løsning” – siger Jacob blæsbjerg og fortsætter – “sagen er enkelt, hvis du ikke skal bruge strømperne lige nu så vent med at få næste runde til det passer ind, da men kan pause sin abonnement og fortsætte når det passer ind igen“.

Målet var enkelt med skabelsen af denne service: Vælg SokkeSkuffens abonnement service og ha altid friske sorte strømper i din skuffe.

“Sorte strømper er og vil blive ved med at være en klassiker i skuffen“. Siger Jacob blæsbjerg og fortsætter – “vi har med vores abonnement service ramt helt rigtig i forhold til at skabe et gennemsigtigt abonnent for vores kunder.”.

 

Rigtig gode priser på iZ sock
Vi har fået lavet en løsning med kvalitetsstrømper fra iZ sock til vores abonnementsløsning. Det er som sådan ikke et fast abonnement, mere en mulighed for at få en bedre pris og sikre at vores kunder vil blive ved at få den gode pris i fremtiden på deres sorte strømper.