Om SokkeSkuffen.dk. Abonnement på strømper - SokkeSkuffen.dk

Om SokkeSkuffen

Abonnement på strømper, så enkelt kan det siges. Du finder kun abonnementer på SokkeSkuffen.dk

Abonnement på strømper

Vores vision

SokkeSkuffen.dk skal tilbyde det bedste og mest fleksible abonnement på strømper

Vores vision er enkelt” udtaler Jacob Blæsbjerg og fortsætter “vi ønsker at tilbyde de bedste løsninger med kunden i centrum“.

Med SokkeSkuffen.dk vil Virksomheden bag HSH Blaesbjerg.com, dække behovet for strømper på abonnement på det danske markedet.

Kvalitet i strømperne
Strømperne på SokkeSkuffen skal leve op til de krav der stilles til strømper der skal kunne holde til hverdagen, og have en høj komfort. Vi ønsker at dække alle størrelser fra str 35 til størrelse 50.

Strømper for hele familien
Vi vil med abonnementerne gør det lettere for familien at holde sokkeskufferne fyldte med friske strømper. For at gøre vask og sortering lettere har vi i vores sortiment valg en række af strømper med farvet hæl og tå. Tag en abonnement i forskellig farve på hæl og tå – og gør det meget lettere at danne par efter vasken.

Fleksible abonnements pakker
Abonnementerne er fleksible, og består af udvalgte pakker der kan opfylde behovet på markedet. Pakkerne skal kunne dække behov der er forskellige og dække bredt.

Man kan altid pause sit abonnement, og vælge at genstarte sit abonnenten igen. Der er igen binding af kunderne. Det kalder vi på SokkeSkuffen for et fleksibelt abonnement på strømper.
Find vores abonnementer her