Vilkår - SokkeSkuffen

Vilkår

Vilkår / Forretningsbetingelser

Aftalevilkår for handel på sokkeskuffen.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på sokkeskuffen.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en bestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Sokkeskuffen.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig efterfølgende elektronisk, når vi har godkendt din betaling af de produkter, du har bestilt.

Betalingsfristen for abonnementsopkrævninger sker straks når varen sendes fra vores lager. Alle abonnementer er således forudbetalt. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre andet er oplyst. Du kan til enhver tid logge ind og stoppe dit abonnement, der er INGEN bindningsperiode.

Abonnementsændringer
Som sokkeskuffen.dk-kunde kan du selv foretage reklamationer, ændring af abonnement m.m. på sokkeskufen.dk under “Kundeservice”. Som sokkeskuffen.dk-kunde kan du også sende en e-mail til abonnement@sokkeskuffen.dk eller ringe til Kundeservice på tlf. 71 99 83 52

Køb af gavekort. Gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af xxx.dk ved afsendelse af adgangskoder, kan annulleres ved at kontakte kundeservice@sokkeskuffen.dk. Se nærmere fortrydelse under punkt 8.

4. Opsigelse
Abonnementer forudbetales altid og løber, indtil de opsiges. Abonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. Der er INGEN bindningsperiode og du kan altid stoppe dit abonnement. Du kan logge ind på din konto og stoppe eller pause dit abonnement, du kan også opsigelsen eller pause dit abonnement ved at sende en mail til kundeservice@sokkeskuffen.dk.

5. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

6. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, Mastercard og Visa Electron eller Mastercard Debitkort. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og kortudbyder. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres ligeledes.

7. Levering
Dine vare fremsendes hurtigt muligt.

8. Fortrydelses-/returret
SokkeSkuffen.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret.
Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor vi har registeret din betaling og du efterfølgende har modtaget din kvittering for købet.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Det forudsættes at kunden ikke har anvendt sit login til SokkeSkuffen.dk og dermed benytte den leverede service.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
SokkeSkuffen.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.