Vilkår - SokkeSkuffen

Vilkår

Vilkår / Forretningsbetingelser

Aftalevilkår for handel på sokkeskuffen.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på sokkeskuffen.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en bestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Sokkeskuffen.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig efterfølgende elektronisk, når vi har godkendt din betaling af de produkter, du har bestilt.

Betalingsfristen for abonnementsopkrævninger sker straks når varen sendes fra vores lager. Alle abonnementer er således forudbetalt. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre andet er oplyst. Du kan til enhver tid logge ind og stoppe dit abonnement, der er INGEN bindningsperiode.

Abonnementsændringer
Som sokkeskuffen.dk-kunde kan du selv foretage reklamationer, ændring af abonnement m.m. på sokkeskufen.dk under “Kundeservice”. Som sokkeskuffen.dk-kunde kan du også sende en e-mail til abonnement@sokkeskuffen.dk eller ringe til Kundeservice på tlf. 71 99 83 52

Køb af gavekort. Gavekort, kan ikke ombyttes til kontanter.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af xxx.dk ved afsendelse af adgangskoder, kan annulleres ved at kontakte kundeservice@sokkeskuffen.dk. Se nærmere fortrydelse under punkt 8.

4. Opsigelse
Abonnementer forudbetales altid og løber, indtil de opsiges. Abonnementer kan til enhver tid opsiges til udløb af den forudbetalte periode. Der er INGEN bindningsperiode og du kan altid stoppe dit abonnement. Du kan logge ind på din konto og stoppe eller pause dit abonnement, du kan også opsigelsen eller pause dit abonnement ved at sende en mail til kundeservice@sokkeskuffen.dk.

5. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

6. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, Mastercard og Visa Electron eller Mastercard Debitkort. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og kortudbyder. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres ligeledes.

7. Levering

sokkeskuffen.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er sokkeskuffen.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Fragtomkostningerne er afhængige af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer i sokkeskuffen.dk.  Sokkeskuffen.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved større ordre modtagelse. Vi leverer i Danmark, Norge, Sverige.

8. Fortrydelses-/returret
SokkeSkuffen.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret.
Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor vi har registeret din betaling og du efterfølgende har modtaget din kvittering for købet.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Det forudsættes at kunden ikke har anvendt sit login til SokkeSkuffen.dk og dermed benytte den leverede service.

8b. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer, men hos Sokkeposten.dk – giver dig en garanti for at du altid kan returnere de sokker du har købt hos os i henhold til den pågældende lovgivning – Husk at sende kvitteringen med og du vil få penge for sokkerne eller nye retur.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
SokkeSkuffen.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Juridisk navn
Sokkeskuffen ejes af Transport24 Danmark ApS

Samtykkeerklæringen
Ved at afkrydse samtykke feltet i formularen, giver du samtykke til at Sokkeskuffen må bruge mine oplyste data til at:

Sende mig e-mails med svar på ønsket information. Samt at gemme mine data så længe de har relevans.

Jeg er gjort bekendt med, at der kan benyttes eksterne IT-leverandører, som driver den database, hvori mine informationer opsamles og opbevares.

På den baggrund samtykker jeg i, at Sokkeskuffen må gemme disse indsamlede informationer, og at disse informationer dermed bliver personhenførbare og omfattet af persondatalovgivningens beskyttelsesregler.

For opbevaring af mine informationer gælder persondatalovgivningen.

Jeg er gjort bekendt med, at jeg altid kan få indsigt i de oplysninger som Sokkeskuffen opbevarer om mig, samt tilbagekalde samtykke helt eller delvist, ved at rette direkte henvendelse til Sokkeskuffen. Jeg er også bekendt med at jeg kan kræve fejl i mine informationer rettet og slettet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.