Slip for bøvlet, få et abonnement på strømper - SokkeSkuffen.dk

Slip for bøvlet, få et abonnement på strømper

Et abonnement på strømper løser mange opgaver

Strømper på abonnementDer er ikke noget der er mere træls end at skulle købe strømper, det er vist noget rigtig mange kan blive enig om. Det er grunden til at SokkeSkuffen.dk er opstået. Tanken om at sokkeskuffen altid er optanket, og at strømperne løbene bliver skiftet ud et par gange eller 4 om året (Alt efter behov). Så enkelt er det.

Behøver ikke være sorte strømper
Vi har på SokkeSkuffen.dk valg at køre med bambus strømperne fra iZ Sock. Det er der flere grunde til. Det at strømper ikke behøver at være sorte er en af årsagerne. Du finder blandt strømperne her på siden, bambus strømper med en farvet hæl og tå, og det gør det noget lettere at finde par.

Det er et enkelt koncept, så her er en lille video der forklare det nærmere:Vi har strømperne på abonnement

For at gøre det nummeret lettere endnu, har vi lavet et abonnement på strømperne med farvet hæl og tå, så nu er en ting mindre at skulle tænke på. Du finder strømperne her

Derfor bambus strømper

Høj komfort
Strømperne fra iZ Sock med bambus er bløde, og føles som silke mod huden. Bambusfibrene er bløde og giver en høj komfort, og er meget behagelige at have på.

Fødderne er altid i en behagelig temperatur
En af de største fordele, der ligger ved at anvende Bambusfibre i strømper er at de har en høj even til at suge fugt. De kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre kan. Det resultere i, at strømperne holder fødderne i en behagelig temperatur, særligt når dine fødder befinder sig i lukkede sko, hvor de ikke får så meget luft.

Antibakterialle
Bambusfibren har fra naturen en antibakteriel egenskab, der følger fiberen med i strømperne. Bambus indeholder et stof, der fungere bakteriehæmmende og er med til at hindre bakterier i at formere sig og vokse. Den er denne bakterievækst, der kendetegner “sure tæer”. Det kendes ved en lidt oste-agtig lugt. Det der kan lugtes er bakterierne, der har omdannet fodsved til smørsyre.