Julegave der holder lige så længe, abonnement på strømper

Julegave der holder lige så længe du vil!

Det er ikke en gave man finder alle steder. De er blevet kald den kedeligste julegave der findes men den kan ALTID bruges af alle; sorte strømper.

Julegave der holder, giv et abonnement

Sorte strømper på abonnementGiv et abonnement på sorte strømper i julegave. Du finder de lækreste bambus strømper på abonnement på SokkeSkuffen.dk fra iZ sock.

Der er tre abonnementer du kan vælge i mellem størrelser. 5 par hver 2, 4 eller hver 6 måned. Men kan altid stoppe et abonnement på SokkeSkuffen.dk og der ikke nogle betingelser når det kommer til at stoppen sit abonnement. Der er ingen binding.

Du kan få leveret abonnement på strømper til den adresse du ønsker. Den glade modtager vil naturligvis få sine første strømper juleaften, da vi sender dem med det samme. Skriv blot at første pakke skal sendes til dig – så du kan have dem med under juletræet den 24. December.


FIND VORES SORTE STRØMPER PÅ ABONNEMENT HER

Hvorfor vælge et abonnement på iZ socks
Der er mange fordele ved bambus strømper. Der kan her fremhæves de væsentlige fordele;

Antibakterielle
Bambusfibre er fra naturens side, antibaterielle. Denne egenskab er at finde i strømperne og det betyder at man får mindre sure tæer i strømper af bambus.

Holder farven
Bambus strømper holder farven længere end strømper af fx bomuld. Årsagen er at bambusfibre tager bedre i mod farve og holder farven længere.

Komforten er høj
Bambusfibre kan indeholde op til 50% mere fugt end bomuldsfibre. Det betyder, at fødderne altid har det behageligt. Temperaturen om fødderne vil altid være behagelig da fugen ikke længere er et problem.

Find en super julegave, giv et abonnement på strømper. Find det her.